Post by ifconorquefes on Feb 5, 2022 16:34:17 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minion Rush: Running Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کوپن ▞▞▞
▞▞▞ Minion Rush: Running Game 2022 version ▞▞▞
run.
دانلود بازی موبایل Despicable Me: Minion Rush - P30download
باهاله
Tic Tac Toe Glow ง่ายๆ rdwz
اصلا کار نمیکنه
من دیگر هرگز این را دانلود نمی کنم می خواستم دوباره آن را امتحان کنم، اما بعد از مدتی که برگشتم، همه چیز به قدری به روز شد که به درد می خورد. من همه کاراکترها و همه چیزم را از دست دادم حتی اگر با fb acc وارد شدم. من واقعاً ناامید شدم که آنها بازی را خراب کردند که قبلاً آن را خیلی دوست داشتم
Minion Rush: Running game Santai blj
دانلود Minion Rush: infinite run game در کامپیوتر (شبیه ساز)
تبلیغات نامناسب برای خواهرزاده هایم حتی نباید با این لایسنس دنبال تنظیمات بگردم، اینطور نیست که South Park یا Family Guy رو جلوشون بذارم. سازندگان بازی باید تبلیغات را به مخاطبان هدف محصول محدود کنند. Minions دارای رتبه PG است. شرم بر شما که مطالب با رتبه بالاتر را به چیزی که برای کودکان عرضه می شود وارد می کنید.
به نظر سرگرمکننده است، اما من ترجیح میدهم این بازیهای در حال اجرا را با چرخاندن تلفنم به جای کشیدن انگشت انجام دهم، که این گزینه برای آن وجود ندارد. نه ممنون.
عالیه خیلی خوبه 👍
بد می کنم از اسکیتیؤ سونیک
بازی خوبی است به همین دلیل من به آن سه ستاره دادم اما من نسخه قدیمی تر را بیشتر دوست دارم (2016-2017) دارای Boss و نقشه های مختلف بعد از 15 سطح و آخرین سطح هر نقشه یک Boss داشت. من این بازی را پارسال دانلود کردم و همه چیز از بین رفت. اکنون تنها کاری که انجام می دهید این است که کاراکترهای خود را اجرا کرده و ارتقا دهید. من واقعاً نمی دانم چرا مجبور شدی رئیس ها را بیرون بیاوری. من ناامید شدم. 😕👎 به روز رسانی: من این بازی را در حال حاضر دوست دارم. شما می توانید باس ها را شکست دهید و به راحتی مینیون های خود را بدست آورید و ارتقا دهید. دوستش دارم! متشکرم
این یک بازی سرگرم کننده است اما تنها دلیلی که به آن 4 ستاره می دهم این است که دانلود به روز رسانی ها برای همیشه طول می کشد. اما به غیر از این بازی خوبی است.
Now, you can take control of your very own Minion to Go Make Some ruckus in this very energetic endless runner game. Collect bananas and perform
Minion Rush: เกมวิ่ง ง่ายๆ epax
بعد از آپدیت، حتی بعد از ورود به سیستم تمام پیشرفتم را از دست دادم و یکسری لباس های مینیون و پیشرفت داشتم و حالا نمی توانم برنامه را باز کنم
نسخه قدیمی خیلی بهتر بود در این نسخه شما خیلی شبیه مجموعه ستاره ها بودید، فقط اینطور نیست که مجبور شدم آن را حذف کنم! نسخه قدیمی جالب تر بود
من عاشق این بازی هستم من معمولاً در مورد بازی ها بسیار حساس هستم اما این یکی شگفت انگیز است تنها چیزی که واقعاً دوست ندارم این است که شما نمی توانید مینیون خود را بسازید اما پنج ستاره این بازی شگفت انگیز است 😍😍😍😍😍
عاایییییی،
من یک نسخه قدیمی داشتم که خیلی بهتر بود. این نسخه فقط به شما اجازه می دهد تا در یک مرحله بازی کنید، برخلاف نقشه Candy Crush که در بازی قدیمی تنظیم شده است. همچنین این بازی به محض اتمام یک ماموریت شما را از سطح بیرون می کشد. این باعث می شود نمره بالا قابل توجه تقریبا غیر ممکن است.
بازی خوبی است
یک ستاره کم کردم چون اینترنتی
آپدیت جدید بازی رو خراب کرد. آنها پیشرفت بازیکن باسابقه را از بین بردند و آن را به یک جشن بزرگ برای پیشرفت در بازی جدید تبدیل کردند. بازیکنانی که برای نسخه قدیمی پول خرج کردهاند، از این بابت عصبانی خواهند شد. علاوه بر این، برخی از انتقالها از بازی قدیمی به بازی جدید آنطور که وعده داده شده بود عمل نکردند (و به هر حال باید با انتخابهایی همراه میبودند) و مراقبت از مشتری کاملاً به هیچیک از بلیطهای ارسالی پاسخ نمیدهد. ایدههای خوبی در حالتهای جدید وجود دارد، اما آنها باید بهعنوان اضافاتی به حالتهای موجود اضافه میشدند، بدون اینکه پیشرفت همه از بین برود (این کاری است که آنها با تغییرات گذشته انجام دادهاند). از طرف دیگر، این باید به عنوان یک بازی کاملاً جدید (Minion Rush 2) منتشر می شد. این بوی وحشتناکی شبیه گرفتن پول نقد می دهد.
خوبس
من زمانی که این بازی برای اولین بار منتشر شد، خیلی بازی می کردم، دوست داشتم به میوه ها دست پیدا کنم. من اخیراً برنامه را دوباره دانلود کردم و آن را امتحان کردم. اولین چیزی که متوجه شدم این بود که میوه ها از بین رفته بودند، که ناامید شد اما من از آن عبور کردم. اما بعد متوجه شدم که انتخاب سطح از بین رفته است و وقتی هر سه ستاره را در یک سطح به دست نیاوردم، نمیتوانستم بفهمم چگونه به عقب برگردم. من قبلا این بازی را دوست داشتم اما آپدیت جدید باعث شد کیفیت آن پایین بیاید.
من انیمیشن قدیمی مانند سقوط سورتمه و هر انیمیشن دیگری را دوست دارم، اما آیا می توانید لطفا تمام انیمیشن های قدیمی را دوباره اضافه کنید؟ نینا سوتیلو
من همیشه این بازی را انجام میدادم که میتوانستید تا زمانی که بمیرید، بدوید. اکنون این ماموریت های احمقانه وجود دارد که به معنای واقعی کلمه همه چیز را به هم می زند. شما فقط در حال بازی هستید و می ایستد و به شما می گوید که به تمام اهداف رسیده اید و من را بیرون می آورد. چرا بدون ماموریت نمیشه؟؟؟؟ چرا؟؟؟؟؟؟
من ترجیح می دهم نسخه قدیمی را بهتر کنم که در آن به دویدن ادامه دادید تا زمانی که سقوط کردید یا از نقشه افتادید. این نسخه جدیدتر فقط به شما امکان می دهد تا زمانی که ستاره سوم و آخرین را بدست آورید پیشرفت کنید.
سار
تبلیغات به طور مداوم بازی را از کار می اندازد و بازی را مجبور به بسته شدن و بازگشایی مجدد در تبلت سامسونگ می کند.
عاشق این بازی از زمانی که منتشر شده است بازی کرده اند. تنها مشکلی که داشتم این بود که یک گوشی جدید گرفتم و تمام موزهایم را گم کردم که بیش از 200000 توکن 378 بود و همه لباس ها به جز 4 مورد را جمع آوری کردم و همه آنها به جز 4 مورد را از دست دادم. اما به غیر از آن بازی بسیار جذاب و گرافیک عالی!
👌👍
بازی سرگرم کننده است اما باید دائما آن را به روز کنید. ما از بازی کردن لذت می بریم و مجبور نیستیم برای سفر به اینترنت وصل باشیم. اما اکنون همیشه نیاز به به روز رسانی دارد
خیلی هم خوب نیس
دانلود بازی Despicable Me Minion Rush اندروید
من به این امتیاز 3 دادم زیرا می گوید برای بازی کردن رتبه لازم است. من در رتبه 1 بودم و برای بازی در قسمت بعدی باید به رتبه 2 می رسیدم. اما مشکل این بود که برای ارتقاء سطح در رتبه خود، باید بازی کنید، بنابراین راهی برای ارتقاء سطح وجود ندارد.